ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΟΜΟΡΦΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.
ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΑΡΘΡΑ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ.Ά


Η ΤΑΞΗ ΜΑΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ

Οι μαθητές του Α2 μπαίνουν στο διαστημόπλοιο της χαράς και της δημιουργίας και ταξιδεύουν στο διάστημα. Εκεί συναντούν τα αστέρια, τους πλανήτες, τους γαλαξίες.... Μόλις άγγιξαν τ΄αστέρια φωτίστηκαν, πήραν τη λάμψη τους και μετουσιώθηκαν τα ίδια σε αστέρια. Έτσι δημιούργησαν το δικό τους "ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ". 

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ: Γεωργία Κλωστράκη
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: κα Ρένα Σπηλιώτου.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κ. Ρένα που με τις καλλιτεχνικές της πινελιές και με το μεράκι του καλλιτέχνη μετασχημάτισε το χώρο της τάξης μας σε ένα έργο τέχνης.
Όμως θα ήθελα επίσης να την ευχαριστήσω ιδιαίτερα, γιατί φέτος παρ΄όλο που δεν έχω πια μαθητή το γιο της με βοήθησε να μετασχηματίσουμε σε ένα πλανητικό κόσμο το τμήμα της Α2. Αρχικά βάψαμε την τάξη και στη συνέχεια η κ. Ρένα μετουσίωσε την έμπνευση της δασκάλας σε ένα καλλιτεχνικό έργο. Σε ευχαριστώ πολύ κα Ρένα και εύχομαι πάντα να κάνεις τον κόσμο πιο όμορφο μέσα από την διαφορετική και μοναδική ματιά του καλλιτέχνη. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Κική Κατσαρά, μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και μητέρα περσινού μαθητή μου, αλλά και την πρόεδρο του συλλόγου κα Ελένη Σαραγά για την πολύτιμη βοήθειά τους στο βάψιμο της τάξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου